Samenwerking Paardekooper en Biologische Tuinderij De Waog

Papieren kleinverpakking voor zoete aardappelen

Biologische Tuinderij De Waog was in opdracht van een klant op zoek naar een papieren kleinverpakking voor zoete aardappelen. Al snel kwam Joep de Bool, eigenaar van De Waog, dan ook uit bij Paardekooper. Met CartoPaper kon Paardekooper een duurzaam alternatief bieden voor folieverpakkingen, waarbij de kwaliteit van het product hoog blijft.

“Klanten hebben de vrijheid om hun eigen zak te bedrukken. Alle kleuren en bedrukkingen zijn in feite mogelijk”, vertelt Joep de Bool. Met CartoPaper creëer je een sterke schappresentatie voor je product, volledig passend bij jouw merk. De zakken zijn full colour te bedrukken tot maar liefst zes kleuren.

“Wij verpakken verschillende bol- en knolgewassen in CartoPaper”, vertelt Joep de Bool. “De zakken zijn stevig en zeer geschikt voor een volautomatisch verpakkingsproces.” De verpakking laat geen licht door, waardoor de gewassen langer goed blijven. Indien gewenst kunnen er ponsgaten of een net in de zak gemaakt worden, waardoor de consument de versproducten met eigen ogen kan beoordelen.

CartoPaper is gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. “Het papier is volledig recyclebaar en ook nog eens FSC-gecertificeerd. De consument kan de verpakking in principe zo bij het oud papier gooien”, geeft Joep de Bool aan. De watergedragen spotcoating verdwijnt volledig tijdens het recyclingproces. CartoPaper is dan ook goedgekeurd als monomateriaal en kan volledig gerecycled worden.“De consument kan de zak gewoon bij het oud papier gooien.”

Voor meer informatie:
Ronald Borst
Paardekooper 
Meerkamp 5
2635 BE Den Hoorn
Tel: +31 (0)174 63 61 11
flexibles@paardekooper.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.