Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pink Lady lanceert opnieuw het evenement 'Pink Chefs'

Pink Lady lanceert dit jaar weer 'Pink Chefs!'. Het recepten- evenement heeft dit jaar als thema: Fast Good - gezonde, snelle en lekkere recepten met Pink Lady-appels. De hele maand januari inspireren Europese chefs en influencers beginnende koks met hun Fast Good-recepten en maken consumenten kans op giftboxen en keukenrobots op Instagram en in partnerwinkels.

Europese chefs en influencers zoals Simone Zanoni (chef-kok van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Le George in Parijs), Miguel Ayuso (Spaanse chef-kok en foodjournalist), Nina (Duitse foodblogger) en Sara Brancaccio (patissier, foodblogger, auteur en presentatrice), zullen onder andere hun Fast Good-recepten met de Pink Lady appel delen om de consument te inspireren.

Consumenten worden ook uitgenodigd om hun Fast Good-recept te delen op Instagram door hun lokale Pink Lady-account te taggen en #PinkChefs te vermelden. Ze maken kans op keukenboxen of een keukenrobot. Op deze manier wil Pink Lady inspireren hoe eenvoudig en creatief koken kan zijn.

Voor meer informatie:
Pink Lady
www.pinkladyeurope.com     

Publicatiedatum: