Pink Lady lanceert opnieuw het evenement 'Pink Chefs'

Pink Lady lanceert dit jaar weer 'Pink Chefs!'. Het recepten- evenement heeft dit jaar als thema: Fast Good - gezonde, snelle en lekkere recepten met Pink Lady-appels. De hele maand januari inspireren Europese chefs en influencers beginnende koks met hun Fast Good-recepten en maken consumenten kans op giftboxen en keukenrobots op Instagram en in partnerwinkels.

Europese chefs en influencers zoals Simone Zanoni (chef-kok van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Le George in Parijs), Miguel Ayuso (Spaanse chef-kok en foodjournalist), Nina (Duitse foodblogger) en Sara Brancaccio (patissier, foodblogger, auteur en presentatrice), zullen onder andere hun Fast Good-recepten met de Pink Lady appel delen om de consument te inspireren.

Consumenten worden ook uitgenodigd om hun Fast Good-recept te delen op Instagram door hun lokale Pink Lady-account te taggen en #PinkChefs te vermelden. Ze maken kans op keukenboxen of een keukenrobot. Op deze manier wil Pink Lady inspireren hoe eenvoudig en creatief koken kan zijn.

Voor meer informatie:
Pink Lady
www.pinkladyeurope.com     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.