Deze maand Special Fruit Logistica op AGF.nl

De hele waardeketen staat centraal op de komende Fruit Logistica die op 8, 9 en 10 februari zal plaatsvinden in Berlijn. Het nieuwe motto 'All in ONE' maakt zowel duidelijk dat de Fruit Logistica de wereldspelers in de AGF onder één dak verenigt, als dat het de gehele waardeketen weergeeft, van de teler tot aan het Point of Sale, zo schrijven ze. AGF geeft tot en met 14 februari in de Special in de nieuwsbrief en op de website extra aandacht aan Fruit Logistica en exposanten.

Promoten
Voor bedrijven zijn er mooie promotiemogelijkheden.Dit kan met behulp van een banner binnen de Special op zowel de dagelijkse nieuwsbrief van AGF.nl als de website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar info@agf.nl.

De special Fruit Logistica loopt tot en met 14 februari. Adverteren in de AGF-nieuwsbrief kost € 1.650. Op de AGF-website betaal je € 975,-.

Bijdrage
Wil je een bijdrage leveren aan deze Special? Als je als bedrijf een nieuwtje hebt of een ontwikkeling ziet in de sector, stuur dan een persbericht naar redactie@agf.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.