Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Llombart neemt groentegroothandel Arnold over

Aan het begin van het nieuwe jaar neemt Llombart Ltd, dat kan terugkijken op meer dan 60 jaar ervaring in de groente- en fruitsector, groentegroothandel Arnold in het Duitse Friesenheim over. Sonja Arnold gaat met haar welverdiende pensioen, terwijl Edgar Arnold in eerste instantie de overdracht zal begeleiden om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het personeel van Groentegroothandel Arnold blijft werkzaam. Het zal worden aangevuld met het team van Llombart. Lena Trautwein-Hentschel en Marcel Hentschel zullen het management ter plaatse overnemen. Voor de klanten en leveranciers van Fruchthandel Arnold gaan de zaken ongewijzigd door.


Edgar Arnold, Lena Trautwein en Marcel Hentschel. Foto: Llombart 

Import van groenten en fruit in derde generatie
De kernactiviteit van Llombart is het importeren van groenten en fruit uit Spanje, Frankrijk en Italië. Sinds 2016 heeft Llombart ook eigen teeltgebieden in Spanje, waar het citrus, druiven en knoflook teelt.

Als familiebedrijf groeit Llombart voortdurend, er werkt nu een derde generatie managers bij het bedrijf. Liliane Llombart, die haar vader Juan Llombart bijstaat, houdt zich bezig met projecten, personeel en marketing. Ook Lena Trautwein-Hentschel en Marcel Hentschel maken al meer dan 16 jaar deel uit van Llombart en werken al jaren in de branche.

Uitbreiding van het assortiment: Duitse en regionale producten
De groothandel behoort sinds het begin tot de klanten van Llombart. Aan het gevarieerde assortiment uit Spanje en Frankrijk worden nu Duitse producten van regionale producenten toegevoegd. In de toekomst zal het team in Friesenheim groothandelsmarkten, groothandelaren, boerderijwinkels, weekmarkten en gastronomische klanten bedienen met citrus, regionale fruitsoorten, zachtfruit, hard- en steenfruit en exoten.

Llombart Ltd kijkt uit naar het nieuwe hoofdstuk in zijn bedrijfsgeschiedenis en bouwt met passie voort op alles wat de familie Arnold de afgelopen decennia heeft gecreëerd.

Voor meer informatie:
Llombart Handels- und Treuhandgesellschaft mbH
Import – Export
Industriehof 4
D-77933 Lahr, Duitsland
Tel.: +49 (0)7821 9397 0
info@llombart.de 
www.llombart.de