Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl betrekt groot dc in Roosendaal voor verzendingen van zijn Europese webwinkels

Lidl brengt alle Europese e-commerce naar Nederland
Lidl verzendt binnenkort bestellingen voor al zijn Europese webwinkels vanuit Roosendaal in Zuid-Nederland. De Duitse supermarktketen neemt na drie jaar zijn intrek in het zeer grote distributiecentrum.
Bron: retaildetail.eu

Kroatische retailer Studenac neemt branchegenoot Toni Marketi over
Studenac, de grootste winkelketen van Kroatië naar aantal winkels, zegt dat het voor een onbekend bedrag zijn collega-retailer Princeza Korina heeft overgenomen, die actief was onder het merk Toni Marketi, om zijn positie in de provincie Split-Dalmatië te versterken.
Bron: seenews.com 

Franse waakhond beveelt Amazon om € 3,3 mln aan boetes te betalen
Een Franse waakhond heeft de Amerikaanse e-commerce gigant Amazon.com opgedragen om €3,3 mln aan boetes te betalen voor het niet aanpassen van contractuele bepalingen met betrekking tot externe verkopers binnen de gestelde termijn, aldus de waakhond. De Franse DGCCRF consumentenfraude waakhond zei in een verklaring dat Amazon was bevolen om de wijzigingen, gericht op het corrigeren van onevenwichtigheden in de contractuele voorwaarden tussen Amazon's online marktplaats en derden verkopers, tegen 22 maart.
Bron: reuters.com 

VK: Lidl verlaagt prijs van groenten tot € 0,22
In navolging van Aldi heeft Lidl, met nog iets meer dan twee weken te gaan tot de grote dag,  aangekondigd dat het de prijzen van zijn kerstgroenten verlaagt tot slechts € 0,22, wat betekent dat een gezin van zes personen kan genieten van een volledig kerstdiner voor minder dan € 19,14. De retailer heeft de prijzen van de Britse wortelen (1 kg), Britse pastinaak (500 g), Britse minibroodjes (1,5 kg), Britse koolraap en Britse spruitjes (500 g) verlaagd tot € 0,22.
Bron: cheshire-live.co.uk  

VK: One Stop viert opening 300ste franchisewinkel
One Stop viert een nieuwe mijlpaal met de opening van zijn 300e franchisevestiging, die tevens de 18e winkel bij de convenience-retailer is voor franchisenemer en broers Daniel en Craig Wilson. One Stop, een dochteronderneming van Tesco, heeft in de afgelopen drie jaar €4.930.595 geïnvesteerd in zijn franchiseportefeuille en kan bogen op de werkgelegenheid van duizenden collega's alleen al in deze winkels. De nieuwste winkel van Daniel en Craig Wilson is geopend op 1-3 Grove Road, Brandon in Durham.
Bron: talkingretail.com 

JD Logistics werkt samen met Polen's grootste winkelketen Biedronka
JD Logistics en Biedronka, de grootste winkelketen in Polen, hebben aangekondigd samen een partnerschap aan te gaan waarbij de Poolse supermarktgigant gebruik zal maken van de opslag- en distributiecapaciteit van JD Logistics in het land om zijn online bestellingen uit te voeren en zijn online activiteiten uit te breiden.
Bron: jdcorporateblog.com 

Publicatiedatum: