Nigeria traint vrouwen en studenten in zoete aardappelverwerking

De regering van de deelstaat Kwara in west-Nigeria heeft in samenwerking met het Agricultural Development Project meer dan 40 vrouwen en studenten opgeleid in het verwerken van zoete aardappelen tot snoepgoed. Aan de eendaagse opleidingsworkshop, die woensdag werd gehouden op het hoofdkantoor van het ministerie van Landbouw in Ilorin, Kwara State, namen de hoofdambtenaren van het ministerie, voedingsdeskundigen, studenten en medewerkers van het ministerie van Landbouw en ADP deel.

De commissaris voor Landbouw en Plattelandsontwikkeling, Mallam AbdulLateef Alakawa, zei dat de training waarde zou toevoegen aan de programma's van de deelstaatregering op het gebied van voedselzekerheid. Directeur van Landbouwdiensten Alhassan Mohammed onthulde dat de huidige regering geen moeite zal sparen om de beschikbaarheid van voedzaam voedsel en het welzijn van de mensen in de staat te garanderen.

Bron: punchng.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.