Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe slakits en slamelange

Aangezien de vraag van de consument naar gemakkelijke, gezonde en hoogwaardige maaltijden van restaurantkwaliteit thuis groot blijft, heeft Fresh Express, een grote speler op het gebied van salades, drie nieuwe aanbiedingen aangekondigd in haar lijn van best verkopende gesneden slakits: Twisted Caesar Lemon Caesar, Twisted Caesar Pesto Caesar en Mexican Style. Daarnaast is er nog een nieuwe knapperige mix: Butter Supreme.

Trends zoals gemak, plantaardige voeding en door restaurants geïnspireerde internationale smaken zijn de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van voeding en maaltijdpakketten zijn goed gepositioneerd om de groei van de categorie salades met toegevoegde waarde (VAS) te stimuleren. Gesneden groenten-pakketten vertegenwoordigen 18% van de totale VAS-categorie.

 "Bij Fresh Express staat innovatie centraal bij alles wat we doen; van zaadselectie tot verpakkingstechnologie en culinaire ontwikkeling," vertelt Fabian Pereira van Fresh Express. "Of consumenten nu op zoek zijn naar een snelle en smaakvolle maaltijd met onze gesneden kits of hun favoriete saladecreatie samenstellen met een van onze salademixen, we hebben meer dan 100 verse en betaalbare saladevarianten voor elke maaltijdgelegenheid."

Uit een recent onderzoek uitgevoerd door OnePoll2 namens Fresh Express bleek dat van de respondenten die geloven dat er zoiets bestaat als de "ultieme salade", 78% denkt dat de ultieme salade gesneden moet zijn en 51% denkt dat hij vol moet zitten met toppings. De nieuwe Fresh Express-saladepakketten voldoen aan deze consumentenvoorkeuren en bevatten trendy smaken en hoogwaardige ingrediënten.

Twisted Caesar Lemon Caesar: knapperige ijsberg- en botersla, met knapperige Parmezaanse kaas chips als topping, gedroogde kersen en een goed uitgebalanceerde citroen-witte wijn-Caesar dressing.

Twisted Caesar Pesto Caesar: een frisse mix van knapperige ijsberg- en botersla, met knapperige knoflook brioche croutons, parmezaanse kaas en een romige pesto Caesar dressing.

Mexican Style: knapperige ijsberg- en botersla, gesnipperde wortelen en geraspte rode kool gegarneerd met geroosterde pompoenpitten, cheddar kaas tortilla strips, verkruimelde cotija kaas en een zoete tomatillo dressing.

Voor consumenten die liever een salade samenstellen met hun favoriete sla, toppings en dressing (40% van de respondenten), levert Fresh Express Butter Supreme crunch in elke hap.

De nieuwe Fresh Express Chopped Kits en Crunchy Blend hebben een adviesprijs van € 4,06.

Voor meer informatie: freshexpress.com

Publicatiedatum: