Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

President Loekasjenko: "Mobiliseer schoolkinderen om aardappelen en appelen te oogsten"

De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko heeft opgeroepen schoolkinderen te mobiliseren om appelen en aardappelen te oogsten. De president, een voormalige manager van een collectief teeltbedrijf in de Sovjet-Unie, staat bekend om zijn verbale uitbarstingen en radicale voorstellen. Hij benadrukte dat het heel normaal is dat kinderen worden ingezet om te helpen in de binnenlandse agrarische sector. In het verleden werden in de voormalige Sovjet-Unie schoolkinderen en studenten ingezet om telers te helpen bij de oogst.

Loekasjenko zei maandag in een regeringsvergadering: "Wat voor voorbeeld gaan we geven aan onze schoolkinderen, onze kinderen? Ze zeggen dat het uitbuiting is, maar wat voor soort uitbuiting is het als iemand vijf of zes uur gaat werken? Het is geluk voor de ouders en een goede fysieke training voor de kinderen."

Bron: euronews.com

Publicatiedatum: