Appelmerk Kanzi boort zuivelsegment aan met nieuwe Kanzi Kwark

Kanzi maakt zijn entree in het zuivelschap en introduceert Kanzi Kwark in twee smaakvarianten: 'appel' en 'appel en kaneel'. Vanaf 3 oktober zijn de nieuwe zuivelproducten verkrijgbaar bij 190 Jumbo-vestigingen en online via Jumbo.com. "Kanzi Kwark is onderscheidend door de traditionele en kleinschalige manier van produceren. De boerenkwark wordt op een Brabantse familieboerderij gemaakt van verse weidemelk en Kanzi-appels van Nederlandse bodem."


Boerin Leonie op de zuivelboerderij van Kanzi Kwark

"Kanzi Kwark is een bron van voedzame eiwitten en vetten. De combinatie van romige boerenkwark van de boerderij met vers fruit van de teler is kenmerkend voor het nieuwe zuivelproduct. De friszoete smaak van Kanzi-appels komt daarbij duidelijk naar voren. De appels zijn niet gepureerd, maar in stukjes toegevoegd. In tegenstelling tot veel andere fruitkwark in de markt bevatten alle Kanzi Kwark smaken liefst 20% fruit."


Appelmerk Kanzi boort zuivelsegment aan met nieuwe Kanzi Kwark

Lekker lokaal
De appels voor de kwark komen rechtstreeks van Nederlandse telers. In de Betuwe liggen de fruitboomgaarden waar de Kanzi-appels met de hand worden geplukt. "De appels uit dit gebied worden geroemd om de friszoete smaak en sappig vruchtvlees."

De kwark wordt geproduceerd bij de zuivelmakerij op landgoed Ten Vorsel in Bladel. De 125 koeien lopen in een unieke vrijloopstal, waarvan er slechts 4 in Nederland zijn. Dit stalconcept zorgt er voor dat de koeien ruim 200 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Het product heeft daarom twee keurmerken verdiend, die van 'Weidemelk' en 'Echte Boerderijzuivel'.


Fruitboomgaard met Kanzi-appels van Martijn Vernooij

Zuivelsegment
Helen Schoots, brandmanager bij FruitMasters Groep vertelt: "Met de introductie van Kanzi Kwark boren we een nieuw segment aan. We zijn super enthousiast over de kwark! Hoe mooi is het dat we  onze fruitteler hebben verbonden met onze boerin. Met een smaakvolle boerenkwark vol puur Nederlands fruit als resultaat. Daar zijn we best wel trots op."

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
4191 NX Geldermalsen
+31 (0)345 578 800
info@fruitmasters.com  
www.fruitmasters.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.