Nieuwe groentespreads: broccomole en rode bietendipsaus

"Van Bonnysa, een bedrijf uit Alicante, zijn we reeds gewend dat ze innoveren met bewerkte groente- en fruitproducten. Zo waren ze in 2006 pioniers met verse geraspte tomaat en volgende week nemen ze de gelegenheid van Fruit Attraction te baat om niet één, maar twee nieuwe producten voor te stellen: rode bietendipsaus en broccomole." 

"Bij het AGF-bedrijf weten ze dat de consument op zoek is naar gezonde recepten, liefst met groenten, die daarenboven gebruiksgemak en eetplezier bieden. Daarom ontwikkelen ze al enkele jaren verschillende producten, zoals Saborsada, een plantaardige versie van de sobrasada (een smeerbare soort chorizo), of artisjokdipsaus, een product dat ze vorig jaar presenteerden en dat goed werd ontvangen door de Spaanse consument, of hun assortiment guacamoles, waarmee ze ook verschillende prijzen hebben ontvangen, zoals de Smaak van het Jaar in Spanje of de Taste Award."

"2022 is het jaar waarin Bonnysa voortbouwt aan zijn assortiment spreads met twee nieuwe producten die steeds hetzelfde patroon volgen: smaak, voedingswaarde en gebruiksgemak. De rode bietendipsaus is een opvallende spread die ook als een ingrediënt in recepten kan worden gebruikt. Het eerste wat natuurlijk de aandacht trekt, is de kleur. De dipsaus kan ook een vleugje kleur geven aan hummus, als spread dienen op een toast of als saus of onderdeel van een garnering gewoon een visgerecht begeleiden."

"De broccomole vervolledigt het toch al vrij complete assortiment guacamoles (de originele guacamole, de guacamole volgens een eigen geheim recept, pittige guacamole en guacamole met spirulina), waarbij twee superfoods gecombineerd worden. Bonnysa verzekert dat het een guacamole met broccoli is. Het smaakt naar guacamole en tegelijkertijd heeft het iets speciaals, qua uiterlijk, textuur en uiteraard smaak. Voor Bonnysa is het een manier om het eten van groenten leuker te maken en de fast Good-beweging te promoten, waarbij ze – zo vertellen ze ons – een antwoord bieden op de vraag van de consument naar gezonde, maar zeer smakelijke producten zonder additieven. De broccomole van Bonnysa kan worden geconsumeerd als een traditionele guacamole, maar het kan ook worden gebruikt om zeer interessante gerechten te ontwikkelen, aangezien het vleugje broccoli nieuwe smaakopties oplevert." 

"Beide producten zullen te proeven zijn op Fruit Attraction, waar Bonnysa ook een live cooking zal organiseren om de meervoudige toepassingen te tonen." 

Voor meer informatie:
Bonnysa
www.bonnysa.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.