Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eqraft viert drie decennia samenwerking met Wiskerke Onions

Exigo combinatie-weger met een nieuwe Baxmatic voor Wiskerke Onions

Familiebedrijf Wiskerke Onions is een grote Nederlandse uienexporteur. Hun samenwerking met Eqraft heeft een lange geschiedenis: de afstaarters die ze in 1993 kochten gebruiken ze nog steeds.

Na 12 miljoen zakken te hebben verwerkt met hun Baxmatic in slechts 5,5 jaar, is de nieuwste aanwinst een Exigo combinatie-weger met een nieuwe Baxmatic. Deze oplossing is perfect voor grote hoeveelheden uien, aangezien de weger met hoge snelheid het optimale gewicht berekent.

Bob Salm, hoofd technische dienst bij Wiskerke is blij met de keuze. "Eqraft-machines zijn zeer betrouwbaar, ze blijven altijd draaien. We gebruiken nog steeds dezelfde uientoppers, die we in 1993 kochten. De support engineers weten hoe belangrijk continu├»teit is voor ons bedrijf. Daarom lossen ze problemen snel en effici├źnt op."

"De keuze voor de nieuwe lijn was preventief", vervolgt Jaap Wiskerke. Omdat het bedrijf grote hoeveelheden uien verwerkt, is de Exigo een perfecte oplossing, hij berekent namelijk op hoge snelheid het optimale uitgangsgewicht."

Voor meer informatie:
Eqraft
Rutger Keurhorst
+31 527 256 130
info@eqraft.com   
www.eqraft.nl    

Wiskerke Onions bv
Jaap Wiskerke
Tel.: (0113) 38 22 10
jwk@wiskerke-onions.nl 
www.wiskerke-onions.nl

Publicatiedatum: