Nieuw in het Amerikaanse diepvriesschap: 2 tropische fruitsalades

Sambazon, de leverancier van gecertificeerde fair trade en biologische Açai, heeft uitbreiding van zijn ready-to-eat assortiment met twee nieuwe smaken aangekondigd: Dragon Fruit Smoothie Bowl en Mango Passievrucht Açai Bowl. Geïnspireerd door de populariteit van hun huidige ready-to-eat aanbod zullen deze nieuwe toevoegingen trouw blijven aan het Sambazon-merk.Het nieuwe Bowl-aanbod zal beschikbaar zijn in:

Mango Passievrucht Açai Bowl - Met een combinatie van de exotische smaak van mango, açai en passiefruit, samen met een topping van kokosflakes, ondersteunt deze bowl het immuunsysteem en is het een uitstekende bron van vitamine C. Gemaakt met Fair Trade gecertificeerde açai en slechts 190 calorieën is deze perfect voor ontbijt, een snack tussendoor of om mee te nemen voor onderweg.

Dragon Fruit Smoothie Bowl - Met een mengsel van prebiotische rode dragonfruit en een topping van geroosterde kokosflakes, ondersteunt deze bowl de darmflora. De Dragon Fruit Smoothie Bowl is de eerste bowl zonder açai in het assortiment. De bowl barst van de smaak van de zomer. Elke bowl bevat 250 calorieën en is een perfecte maaltijd of snack!

Voor meer informatie: sambazon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven