Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw in het Amerikaanse diepvriesschap: 2 tropische fruitsalades

Sambazon, de leverancier van gecertificeerde fair trade en biologische Açai, heeft uitbreiding van zijn ready-to-eat assortiment met twee nieuwe smaken aangekondigd: Dragon Fruit Smoothie Bowl en Mango Passievrucht Açai Bowl. Geïnspireerd door de populariteit van hun huidige ready-to-eat aanbod zullen deze nieuwe toevoegingen trouw blijven aan het Sambazon-merk.



Het nieuwe Bowl-aanbod zal beschikbaar zijn in:

Mango Passievrucht Açai Bowl - Met een combinatie van de exotische smaak van mango, açai en passiefruit, samen met een topping van kokosflakes, ondersteunt deze bowl het immuunsysteem en is het een uitstekende bron van vitamine C. Gemaakt met Fair Trade gecertificeerde açai en slechts 190 calorieën is deze perfect voor ontbijt, een snack tussendoor of om mee te nemen voor onderweg.

Dragon Fruit Smoothie Bowl - Met een mengsel van prebiotische rode dragonfruit en een topping van geroosterde kokosflakes, ondersteunt deze bowl de darmflora. De Dragon Fruit Smoothie Bowl is de eerste bowl zonder açai in het assortiment. De bowl barst van de smaak van de zomer. Elke bowl bevat 250 calorieën en is een perfecte maaltijd of snack!

Voor meer informatie: sambazon.com

Publicatiedatum: