Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Polen wil appelen naar Maleisië gaan exporteren

Polen, een van de leidende producenten van appels in de wereld en de grootste in Europa, richt zich op het betreden van de Maleisische markt als onderdeel van haar nieuwe focus op dit deel van de regio. De secretaris-generaal van de Vereniging van Poolse Distributeurs van Groenten en Fruit, Paulina Kopec, zei dat Polen nu op zoek is naar nieuwe markten na niet te hebben kunnen exporteren naar twee van zijn belangrijkste traditionele markten, Rusland en Wit-Rusland.

Kopec is in Maleisiƫ met een delegatie van zes mensen van Fruit Union (Unia Owocowa), de grootste Poolse fruitvereniging die telersgroepen en hun producenten, exporteurs en distributeurs van fruit vertegenwoordigt, voor een vijfdaags bezoek voor de lancering van producten in Maleisiƫ. Het thema van hun appelcampagne is "Vers uit de boomgaarden van Polen. Appels uit het hart van Europa in Maleisiƫ".

Bron: malaymail.com
Foto: Dreamstime.com

Publicatiedatum: