Beperkte editie eind juni in de schappen

Austin Eastciders brengt chili-lime-watermeloen-cider op de markt

Net op tijd voor de zomer kondigt het Texaanse cidermerk Austin Eastciders zijn nieuwste Imperial Cider-smaak aan, geïnspireerd op een authentieke Mexicaanse mix en een favoriet zomerfruit: Chili Lime Watermeloen! Naast de verfrissende en pittige citrussmaak, heeft Austin Eastciders' nieuwe product een hogere 8,3% ABV en een in het oog springend ontwerp gemaakt door de bekende kunstenaar Vals uit Mexico-Stad. 

"Als eerbetoon aan de smakelijke traditie om te genieten van chili, lime en zout op schijven watermeloen, zijn we op zoek gegaan naar een samenwerking met de illustrator Vals," zegt Dave Rule van Austin Eastciders. "Mensen die nog niet bekend zijn met deze heerlijke smaakcombinatie zullen blij zijn deze ontdekking te doen. We vinden het geweldig dat we met Vals aan dit project hebben kunnen werken om de geweldige traditie van Tex-Mex fusion voort te zetten!"

"Het is een Mexicaanse traditie om fruit, vooral watermeloen, te eten met chili en lime en ik ben er enthousiast over dat ik deze traditie kan vertegenwoordigen met mijn kunstwerk voor deze nieuwe Austin Eastciders smaak," zegt Vals. "Ik heb gekozen voor een watermeloen met een zonnebril, vergezeld van chili, limes en sterren die smaakexplosies symboliseren om het ontwerp verder te animeren."

Voor meer informatie: austineastciders.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven