Wie bakt de beste aardbeienslof van Nederland?

Op dinsdag 31 mei barst op Landgoed Heerlijkheid de Mariënwaerdt in Beesd de strijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland los. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke creatie van de aardbeienslof? Met zijn brosse sloffenbodem, zalvige crème patissière en topping van verse aardbeien is deze klassieker de ultieme traktatie. De bakker of patissier die de vakjury onder leiding van Meester Patissier Hidde de Brabander het meest verrast, wint de eretitel 'Beste Aardbeienslof van Nederland 2022' en € 3.000,- aan Prestige-aardbeien.

Wedstrijd vol inspiratie en fruit op dinsdag 31 mei
Het zachtfruitseizoen is in volle gang. Na de succesvolle editie van 2021 pakt zachtfruitlabel Prestige Fruit het dit jaar grootser aan dan ooit met een volledig inspiratie-event. Want naast de zoektocht naar De Beste Aardbeienslof van Nederland staat de gehele dag in het teken van aardbeien en zachtfruit. Deelnemers worden na het inleveren van hun slof geïnspireerd door een masterclass van het Nederlands Patisserie Team en een bezoek aan Prestige-teler Jannis van As. Om 16:00 wordt de winnaar bekend gemaakt. De jury bestaat uit de top van de Nederlandse patisserie en een aardbeienexpert:

'Beste Aardbeienslof van Nederland 2022'
De winnaar ontvangt naast de eretitel ‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2022’ een seizoen verse Prestige-aardbeien voor in zijn zaak t.w.v. €3.000,-. Ook de bakkers en patissiers die op de tweede en derde plaats eindigen, gaan er met prijzen vandoor zoals een koksbuis van Le Nouveau Chef.

Voor een goede slof komen klanten terug
Benieuwd wat een deelname aan de 'De Beste Aardbeienslof van Nederland 2022' een zaak kan brengen? Joost Mekking uit Bennekom, de nummer 2 van 2021, vertelt: "Na de wedstrijd verkocht onze Prestige-slof beter dan de traditionele. Nu het aardbeienseizoen weer is begonnen, vragen klanten er alweer naar." 

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
4190 CE Geldermalsen
06 22 02 54 12 
info@fruitmasters.com
www.fruitmasters.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven