Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Prijs van Conference-peren daalt met 25% ten opzichte van vorige week

Deze week heeft het Britse Department for Environment, Food & Rural Affairs de gemiddelde groothandelsprijzen voor producten van eigen bodem bekendgemaakt. De grootste prijsstijging voor fruit betrof de prijs van rabarber uit de vollegrond, die met 19% is gestegen, van £1,57 (€1,83) per kg tot £1,87 (€2,18) per kg.

De meeste prijzen zijn gedaald ten opzichte van vorige week. Zo zijn Conference-peren nu 25% goedkoper, zijn de prijzen voor ronde tomaten 18% lager en zijn de prijzen voor aardbeien met 11% gedaald.

Klik hier voor een volledig overzicht van de huidige groothandels-prijzen van groenten en fruit uit het VK.

Deze reeks geeft de gemiddelde groothandelsprijzen van geselecteerde tuinbouwproducten van eigen bodem in Engeland en Wales. Het gaat om gemiddelden van de meest gebruikelijke prijzen die groothandelaren voor geselecteerde groenten, fruit en snijbloemen van eigen bodem aanrekenen op de groothandelsmarkten van Birmingham, Bristol, Manchester en een Londense markt (New Spitalfields of Western International).

Publicatiedatum: