NVC met bedrijfsopleidingen en design innovatie in food packaging op Anuga FoodTec 2022

Van 26 tot 29 april 2022 is NVC aanwezig op de Anuga FoodTec in Keulen (Duitsland) met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsopleidingen en design innovatie voor de levensmiddelen-industrie. U vindt NVC in hal 8, standnummer C-007.

Bedrijfsopleiding verpakken van levensmiddelen
De NVC Opleiding Verpakkingskunde, de NVC-cursussen en -workshops zijn Live Online of Live Hybride. In beide gevallen kunnen business studenten deelnemen vanaf elke locatie wereldwijd met een adequate internetverbinding. Als de lessen Live Hybride zijn, kunnen studenten ervoor kiezen om fysiek aanwezig te zijn op de leslocatie.
De NVC Cursus Food Packaging is Live Online en wereldwijd toegankelijk. De cursus is dé keuze voor medewerkers met kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, die medeverantwoordelijk zijn voor de productie en ontwikkeling van voedingsmiddelen in relatie tot de toegepaste verpakking(en).

Design innovatie in food packaging
Op donderdag 28 april 2022 organiseert het NVC een interactieve workshop over ontwerpinnovatie in de levensmiddelenindustrie, met als titel: "Design for Intended Use in Food Packaging: Do You Do DIU Too? " De laatste ontwikkelingen zullen daar worden besproken en inzichten voor toekomstige innovaties zullen worden gedeeld. Locatie is de Main Stage in Hal 6, Booth A100/C129 en de workshop begint om 13.40 uur CET.

Voor meer informatie:
NVC
Tel: +31 (0)182 512411
info@nvc.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven