Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cellulose netzakken voor uien uit Italië

"In Italië is het nog niet verplicht, in Frankrijk wel. Toch proberen wij het voortouw te nemen. Op Marca, de beurs voor Italiaanse merken die op 12 en 13 april te Bologna plaatsvindt, stellen we onze netzakken uit cellulose voor die geschikt zijn voor aardappelen, uien en cichorei", vertelt Matteo Freddi, salesmanager van Freddi Prodotti Ortofrutticoli.

"We hebben 250 en 500 grams verpakkingen voor sjalotten en Borettana-uien, maar ook voor witte en zoete, koperkleurige uien. In een volgende fase gaan we de netzakjes nog verder verbeteren, zodat ze nooit scheuren. Dat komt ons, verpakkers, én de consument ten goede."

"We hebben veel verwachtingen van deze beurs. Het is een mooie gelegenheid voor wie een merk wil lanceren of meer bekendheid geven. Wij willen onze kopers een product met consistente hoeveelheden en steeds homogene kwaliteit aanbieden. Door de jaren heen hebben we deze filosofie weten te respecteren en dat heeft geloond", gaat Freddi verder.

"We zullen op de beurs onze fijngehakte knoflook, sjalot en ui voorstellen, alsook de puree van cichorei van Soncino en Borettana-ui. Enkele bedrijven waarmee we samenwerken maken die verwerkte producten van sjalot en knoflook voor ons. De grotere verpakkingen van 500 gram, zoals voor de sjalottenpuree met zonnebloemolie, zijn bestemd voor de horeca. De kleinere formaten zijn voor de supermarktketens."

Sjalot met tijm is een smaakmaker die geschikt is voor vlees en andere gerechten. "Deze verwerkte producten halen hun kwaliteit uit de grondstoffen waarmee ze gemaakt zijn. Alle producten worden geteeld op percelen in de omgeving", besluit Freddi.

Voor meer informatie:
Freddi Prodotti Ortofrutticoli S.n.c.
Via Lama, 41
Calerno di S. Ilario d'Enza (RE) - Italië
Tel: +39 (0)522 679831
commerciale@cipollefreddi.it
www.cipollefreddi.it

Publicatiedatum: