Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verliest gesneden groente en fruit echt voedingswaarde?

Er wordt gezegd dat groente en fruit voedingswaarde verliest als het wordt gesneden. Klopt dit? Wie groente of fruit bewerkt met een mes, maakt het eigenlijk kapot. Eelke Westra, specialist op het gebied van verse groenten en fruit en verbonden aan de Wageningen Research, legt in het tv-programma Radar uit dat een mes de celstructuur stuk maakt. Ook schillen kan hiervoor zorgen.

Klik hier voor het volledige artikel hierover op Max Vandaag

Publicatiedatum: