Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe functionaliteit webshop Van Gelder zorgt voor volle kisten

Bij Van Gelder wordt veel waarde gehecht aan het bestelplatform en de daarbij horende gebruikerservaring. "We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een persoonlijk platform van hoge kwaliteit waarbij klanttevredenheid centraal staat. Hiervoor hebben we in 2020 de prijs voor ‘beste B2B webshop van Nederland’ gewonnen. Voor klanten willen we het gebruik zo soepel mogelijk laten verlopen, daarom is er vanaf vandaag een nieuwe functie beschikbaar op onze webshop", vertelt de AGF-leverancier.

Het nieuwe pand dat Van Gelder sinds 2020 in gebruik heeft genomen is voorzien van een volledig geautomatiseerd magazijn. Dat betekent ook dat er meer data beschikbaar zijn over alle bestellingen. Demis van Kouwen, bedrijfsmanager bij Van Gelder vertelt: "Door de beschikbare data zagen we dat veel van onze klanten net geen volle kisten bestellen. Van een product bestellen ze wel meerdere stuks, maar net niet het aantal stuks wat in een volle kist zit, terwijl dit vaak voordeliger is. Hier zagen we een kans liggen om onze klanten op te wijzen, daarom hebben een nieuwe functionaliteit ontwikkeld. Hierbij zijn er twee opties."

Optie 1:
De eerste optie is dat wanneer een volle kist goedkoper is dan het aantal bestelde stuks, het in de winkelwagen automatisch vervangen wordt voor een volle kist. Een mooi voordeel; extra producten voor een lagere prijs. Mocht de klant toch minder stuks willen bestellen, kan er nog de keuze worden gemaakt om de wijziging ongedaan te maken.


Klik hier voor een uitvergroting
 
Optie 2:
De tweede optie zal te zien zijn als er bijna een volle kist wordt besteld en het naar verhouding goedkoper is om een volle kist te bestellen. Een melding zal dan te zien zijn, daarbij wordt er aangegeven hoeveel procent er bespaard zal worden door te kiezen voor een volle kist. De klant geeft dan zelf aan of de bestelling aangepast moet worden naar de kist variant. Op deze manier is er een prijsvoordeel per stuk.


Klik hier voor een uitvergroting

"We willen ons blijven verbeteren en door deze nieuwe functionaliteit te introduceren hopen wij de gebruikerservaring verder te optimaliseren en de klanttevredenheid te verhogen," besluit Demis.

Bron: www.vangeldernederland.nl

Publicatiedatum: