Wayne Johnson - Faedah Solutions

"We richten ons op MKB-bedrijven die willen digitaliseren, het hoeft niet veel te kosten"

Wanneer een onderneming wil digitaliseren, en dan met name een start-up, dan kan dit als overweldigend worden ervaren, en dan hebben we het nog niet eens over de kosten.

Faedah Solutions heeft technologie in huis die gericht is op MKB-bedrijven om dit proces gemakkelijker en betaalbaarder te maken. Het bedrijf zelf is totaal nieuw, maar directeur Wayne Johnson is al meer dan 25 jaar werkzaam in de voedingsmiddelenbranche.

“Vorige maand hebben we onze Mobile Barcode Validation-scanner geïntroduceerd. Labelverificatie-technologie heeft altijd een gerichte toepassing in fabrieken en pakstations, maar we hebben gemerkt dat mensen die net beginnen vaak maar over één productielijn beschikken of soms zelfs vanaf een tafel werken. De grotere systemen die beschikbaar zijn, lenen zich hier vaak niet voor. Bovendien zijn er steeds meer mensen die meteen op het veld al verpakken, waardoor men niet altijd online kan zijn."

De Mobile Barcode Validation-scanner is draagbaar en zeer robuust. Hij kan niet alleen barcodes lezen maar ook valideren. De productinformatie wordt ingevoerd in een centrale database in de hoofdvestiging. Dit betreft informatie, zoals productfoto's, primaire en secondaire verpakkingsbarcodes etc. Het apparaat wordt gesynchroniseerd met de hoofddatabase, wat garandeert dat alle informatie in het toestel is opgeslagen. Eenmaal buiten op het veld verschijnt bij gebruik van bijvoorbeeld een foutieve verpakking een rood waarschuwingsteken op het scherm, zodra de barcode wordt gescand. 

“Dit alles kan ook worden gedaan via een mobiel apparaat, zoals een telefoon of tablet. Mensen zijn vertrouwd met dit soort apparaten en het is daarnaast ook erg kostenefficiënt," vertelt Wayne. 

“We richten ons op MKB-bedrijven die willen digitaliseren, het hoeft niet veel te kosten. Met het platform geleidelijk uitbreiden door modules toe te voegen, zoals ons papierloze controlesysteem Check Sure."

Voor meer informatie: 
Wayne Johnson
Faedah Solutions, Ltd.
+44 7487 217665
wayne.johnson@faedah-solutions.com
www.faedah-solutions.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven