Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alcoholvrije Demeter Appelsecco van Bio fruit Münch

Naast vers fruit brengt Bio Obst Münch nu ook een alcoholvrije Demeter Appelsecco op de markt. Natuurlijk gemaakt van hun eigen appelen uit het Altes Land. De bio-drank zal niet alleen in de smaak vallen bij de hele familie, maar is ook geschikt voor elke gelegenheid.

Bio Obst Münch is een van de grootste onafhankelijke producenten van biologisch fruit in Duitsland en teelt al 40 jaar biologisch geteeld fruit. Met een eigen marketing wordt dit in heel Duitsland aangeboden. Naast het fruit is er nu een nieuw product: alcoholvrije appelsecco.

Omdat de eerste botteling in oktober 2021 plaatsvond, startte de marketing net op tijd voor de komende feestdagen en hebben de flessen al hun plek gevonden in diverse winkels.

"We zijn blij dat we ons nieuwe product aan onze klanten kunnen aanbieden en dat we nu ook in het drankensegment vertegenwoordigd zijn", aldus Marco Bartels van Bio Obst Münch.

Voor meer informatie: info@bioobstmuench.de

Publicatiedatum: