Softwarebedrijf gebruikt AI voor verbetering rittenplanning

Descartes, gespecialiseerd in softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, verbetert de rittenplanning en mobiele oplossingen met artificial intelligence en machine learning. Met deze verbeteringen krijgen klanten van Descartes meer inzicht in de vlootprestaties en kunnen zij een optimalisatieslag maken op het gebied van rittenplanning. 

Nauwkeurige voorspellingen door algoritmen
Onderdeel van de AI-verbetering is Descartes AI Advisor, een intelligente configuratie- en monitoringsmodule. Deze zorgt ervoor dat configuratiescenario’s worden vergeleken en geëvalueerd. Aan de hand van deze evaluaties worden de meest optimale routes gecreëerd. Hierdoor worden de voorspellingen van deze berekeningen continu geoptimaliseerd op basis van real-world outcomes. Zo zijn organisaties in staat om nauwkeurige rittenplanning te creëren met efficiëntere routes.

''Descartes heeft innovatie hoog in het vaandel staan. We zijn dan ook continu bezig met het verbeteren van onze oplossingen. De AI- en ML-verbeteringen zijn aanvullingen op de geavanceerde mogelijkheden voor routeoptimalisatie en tillen daarmee onze dienstverlening naar een hoger niveau. Zo zijn klanten onder andere in staat om leveringsafspraken dynamisch in te plannen en realtime routes te berekenen'', vertelt Sergio Torres, Senior vice president van Descartes.

Voor meer informatie:
Descartes Systems Group
+31 33 460 62 00
info@descartes.com 
www.descartes.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven