Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aftermovie Nationale Groente & Fruitdag 2021

De Nationale Groente- en Fruitdag vorige week was een groot succes meldt organisator NAGF. "Met bijna 140 partners hebben we Nederlanders geïnspireerd hun middagdip eruit te snacken met groenten en fruit."

Verslag online meeting middagdip
De Nationale Groente- en Fruitdag 2021 trapten we af met een online meeting over de middagdip 'Snack met groenten en fruit je middagdip eruit? - De zin en onzin van de middagdip'. Wat is een middagdip? Helpen groenten en fruit tegen de middagdip? Hoe zorg je ervoor dat je juist naar die appel grijpt in plaats van naar chips?

Voor deze meeting waren drie gastsprekers uitgenodigd. Anne Lutgerink van het Voedingscentrum lichtte kort de resultaten toe van hun consumentenonderzoek naar snoepgedrag van Nederlanders, dat op 14 oktober gepubliceerd werd. Diëtiste Liesbeth Smit vertelde wat een middagdip is, hoe het ontstaat en of groenten en fruit helpen tegen een middagdip. Gedragsonderzoeker Roel Hermans van Leefstijllab vertelde hoe je van de Ga voor Kleur Break een duurzame gedragsverandering kunt maken. Van de meeting is een verslag gemaakt, bekijk het verslag hier.  

Voor meer informatie
Nationale Groente- en Fruitdag 2022
Robin van Schaik
vanschaik@nagf.nl 
www.nagf.nl 

Bron: NAGF

Publicatiedatum: