Paltavo presenteert productassortiment op Fruit Attraction

Mayonaise nu ook van avocado

Inderdaad, mayonaise kan ook gemaakt worden van avocado. Paltavo, een bedrijf uit Malaga, zal zijn Avonesa volgende week aan het grote publiek voorstellen op Fruit Attraction, de AGF-beurs die van 5 tot 7 oktober in Madrid wordt gehouden. Avonesa is een saus met enkel natuurlijke ingrediënten, zonder ei en gluten- en lactosevrij. Het nieuwe product wordt in verschillende formaten op de markt gebracht en er is een milde en een pittige variant. De 'mayonaise' is geschikt voor vegetariërs en veganisten en mikt op een publiek dat vers en gezond voedsel weet te waarderen.

Het bedrijf maakt zijn producten met de natuurlijke HPP-methode (High Pressure Processing), een voedselverwerkingstechniek bij lage temperaturen en hoge hydrostatische druk die de smaak en voedingswaarde van de producten behoudt. Luis Bravo, die meer dan 20 jaar ervaring in de sector heeft opgebouwd bij diverse bedrijven, heeft de leiding over het project.

Daarnaast zal het bedrijf uit Malaga op Fruit Attraction ook zijn milde en pittige guacamole voorstellen aan klanten en distributeurs. Deze sausen bevatten stukjes vruchtvlees, waardoor de textuur dus erg gelijkt op die van zelfgemaakte guacamole.

Paltavo zal op Fruit Attraction te vinden zijn op stand F05 in paviljoen 10. Paltavo is eigendom van TrÓpico Spain (Exceltrop), een teelt- en afzetbedrijf gespecialiseerd in avocado’s uit de Axarquía-streek in de provincie Malaga. TrÓpico Spain werd in 2011 opgericht en sloot 2020 af met een omzet van € 58 miljoen.

Voor meer informatie:
Luis Bravo
Paltavo
+34 609 833 876
lbravo@paltavo.es 
info@paltavo.com
www.paltavo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven