Tortilla's verrijkt met 30% bieten of wortelen

Extra groenten in het Mexicaanse maaltijdenschap

Tex Mex merk Santa Maria introduceert deze week twee nieuwe tortilla varianten in het Mexicaanse schap: bieten en wortel tortilla’s. Met deze uitbreiding van het assortiment speelt Santa Maria in op de groeiende vraag naar variatie voor lunch en avondeten. De groente tortilla’s in de variaties wortel en biet zijn een bron van vezels en bevatten circa 30% groenten. Vanaf deze week zijn de groente tortilla’s verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Meer groenten
Het eten van de aanbevolen 250 gram groenten per dag wordt door veel mensen als een uitdaging gezien. Santa Maria wil door middel van receptinspiratie consumenten laten zien dat de Tex Mex keuken zich heel goed leent voor het gemakkelijk toevoegen van groenten aan je dagelijkse maaltijd, zowel tijdens de lunch als het avondeten.

De nieuwe groente tortilla’s van Santa Maria bevatten circa 30% groenten en geen toegevoegde suikers of additieven. De tortilla’s zijn veelzijdig te gebruiken als tortillawrap, tortillapizza, burrito, quesadilla, en fajita. Ze zijn zowel warm als koud te serveren en daarmee ook geschikt als voedzame en afwisselende lunch. "De milde zoete smaak en de vrolijke kleuren maken de tortilla’s ook voor kinderen een leuke en gemakkelijke toevoeging aan een middag- of avondmaaltijd met groenten", aldus Tex Mex


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven