Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grieken hopen weer op een goed kiwi-exportseizoen

De Griekse AGF-exporteur Mitrosilis zal begin oktober aanwezig zijn op Fruit Attraction in Madrid. Het bedrijf is gespecialiseerd in kiwi's en is al volop het nieuwe seizoen aan het voorbereiden. Mitrosilis richt zich op verschillende markten in zowel Europa als Amerika en Azië.

Volgens Christos Mitrosilis, CEO van het Griekse exportbedrijf, kondigt het nieuwe seizoen zich veelbelovend aan. "Vorig jaar zijn we erin geslaagd om 4.500 ton kiwi's te exporteren. Dat kunnen we zeker een succes noemen. Het is nog te vroeg om uitspraken te doen over het nieuwe seizoen, maar we hopen weer op een mooie afzet. De maatvoering lijkt normaal en momenteel zijn we met onze partners in gesprek over het opzetten van hun programma's."

Mitrosilis richt zich op een breed scala aan markten. "Onze kiwi's reizen over de hele wereld. We hebben goede samenwerkingen opgebouwd met Europese supermarkten, maar we zullen ook onze kiwi’s blijven verzenden naar markten in Azië en zowel Noord- als Zuid-Amerika."

Het bedrijf zal met een stand aanwezig zijn op Fruit Attraction in Madrid. "Ook dit keer nemen we deel aan Fruit Attraction, een van de grootste internationale beurzen voor groenten en fruit. We kijken er al naar uit om onze bestaande relaties verder te ontwikkelen en tegelijkertijd de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen. Iedereen is welkom in hal 10, stand 10F05A", besluit Mitrosilis.

Voor meer informatie:
Nikos Katsaloulis
Mitrosilis
+30 6947775533
nikos.katsaloulis@mitrosilis.gr 
www.mitrosilis.gr 

Publicatiedatum: