Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
90 productielijnen voor wassen, snijden, drogen en verpakken van verse groenten

Preview nieuwbouw Hessing Greenport Venlo

In onderstaande video geeft Frank Hessing een preview van de nieuwe fabriek Hessing Greenport Venlo, waar vanaf begin 2023 een groot deel van de gesneden groenten worden geproduceerd. "In de nieuwe fabriek zullen we dagelijks ongeveer 320.000 kilo groente verwerken tot 850 mooie producten, waarbij we gebruik maken van 90 productielijnen voor het wassen, snijden, drogen en verpakken van verse groenten."

"De nieuwe fabriek ligt dicht bij de grootste tuinbouwgebieden van Nederland, waardoor we de groenten direct van het land kunnen verwerken. We gebruiken de modernste apparatuur en voldoen aan hoge eisen op duurzaamheid, veiligheid en voedselhygiëne. Door processen vergaand te automatiseren en robotiseren, stromen de verse groenten snel naar het winkelschap. Gisteren geoogst, vandaag verwerkt, en morgen supervers in de winkel."

Bron: Hessing

Publicatiedatum: