Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verse zachtfruit-parfaits met Chobani-yoghurt op de markt

Naturipe, een Amerikaanse zachtfruithandelaar, introduceert nieuwe Berry Parfaits met Chobani-yoghurt en vers Naturipe-zachtfruit in een handige meeneemverpakking.

De Berry Parfaits zijn de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Naturipe, dat vorige maand haar 'Summer of Snacking'-campagne lanceerde. 

"Bij Naturipe zijn we trots op onze geschiedenis, die 100 jaar terug gaat, en waarin we de markt van smaakvol fruit hebben voorzien. We waren op zoek naar een partner die dezelfde hoge eisen aan versheid en kwaliteit stelt," vertelt Steven Ware, vicevoorzitter en directeur van Naturipe. "Chobani is niet alleen toonaangevend binnen de sector maar haar waarden ten aanzien van voeding, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid sluiten perfect aan bij de kernwaarden van Naturipe."


Naturipe en Chobani ontwikkelden deze heerlijke parfaits met het oog op het on-the-go-snacksegment. Het product is ideaal tijdens zomerse gezinsuitjes of voor mensen die weer naar kantoor gaan. De speciaal ontworpen verpakking houdt de componenten perfect gescheiden zodat bij het mengen het fruit zijn verse smaak behoudt en de granola zijn krokante bite niet verliest. Berry Parfaits zijn een handig tussendoortje.  

Gezondheidsbewuste fijnproevers, die graag gezond snacken, hoeven niet verder te zoeken. Iedere Berry Parfait-verpakking (170gr) bevat verse Naturipe-blauwe bessen, Griekse yoghurt van Chobani en granola. De Berry Parfaits zijn in twee verrukkelijke smaken verkrijgbaar: Doubleberry Crunch, met verse Naturipe-blauwe bessen en vetarme Griekse aardbeienyoghurt van Chobani en granola, en Vanilla Crunch, met verse Naturipe blauwe bessen, vetarme Griekse vanilleyoghurt van Chobani en granola. Iedere Berry Parfait bevat 10gr proteïne en minder dan 170 calorieën. 

www.naturipefarms.com

Publicatiedatum: