Ramazan Akgun: "Focus op verkoop grotere partijen richting Europese groothandels"

Nieuwe grotere locatie op groothandelsmarkt Spaanse Polder voor Bircan & Van der Wel

Tholen - Groothandel Bircan & Van der Wel is verhuisd naar een nieuwe locatie op groothandelsmarkt Spaanse Polder. Op een prominente plaats waar voorheen een bloemenhandelaar gevestigd was, heeft de groothandel voor de komende jaren haar intrek genomen.


Ahmet Bircan en Ramazan Akgun

"Voor ons is het echt een topplek, we hebben zo'n 1.000 m2  met de nodige koelcellen en hebben zodoende een veel modernere locatie tot onze beschikking", vertelt Ramazan Akgun. "De verhuizing is in elk geval voor de komende drie jaar. Daarna hopen we mee te gaan naar de nieuwe groothandelsmarkt die Urban Industrial momenteel aan het realiseren is."

Bircan & Van der Wel heeft volgens Ramazan een unieke positie op de markt. "Veel collega-handelaren hier verkopen veel aan marktjongens via Cash&Carry, maar onze klanten zijn vooral gericht op grotere partijen richting groothandels in binnen- en buitenland. We hebben onder meer klanten in Duitsland, Engeland, Frankrijk, België en Nederland."

"Wij zijn onder meer sterk in kasgroenten. Tomaten, paprika's, puntpaprika's, aubergines en courgettes zijn echte hardlopers. Ook hebben we eigen teelt van mini-komkommers, Turkse aubergines en courgette. Nu in het noorden van het land en in Duitsland de vakantie is aangebroken gaan we traditiegetrouw een wat rustigere periode in. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Elk jaar krijgen we meer klanten, meer leveranciers en een breder assortiment en ons nieuwe pand komt hierbij erg goed van pas!"

Voor meer informatie:
Ramazan Akgun / Ahmet Bircan
Bircan & Van der Wel
Groothandelsmarkt 43
3044 HB Rotterdam
+31 (0)6 42 24 36 55 / 06 14 03 05 03
info@bircanbv.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven