Maaltijden op basis van wortelen geïntroduceerd

Bolthouse Farms, een Amerikaanse teler en leverancier van wortelen, dranken en sauzen, maakte onlangs bekend dat zijn nieuwe lijn Bolthouse Farms Wunderoots plantaardige maaltijdoplossingen op wortelbasis vanaf nu regionaal verkrijgbaar is. De lijn bestaat uit Carrot Dogs, Noodled Carrot-kits en Riced Carrot-kits en bieden de consument een heerlijk en eenvoudig te bereiden alternatief om meer groenten in hun maaltijden te verwerken. 

"Met deze innovatieve producten op basis van wortelen geven we blijk van onze misse 'Plants Powering People' en willen we consumenten  inspireren om hun culinaire creativiteit de vrije loop te laten en tegelijk meer groenten op het menu te zetten," aldus Phil Kooy van Bolthouse Farms. "Hoewel de producten in eerste instantie regionaal op de markt komen, zijn we van plan om de levering volgend jaar naar heel de VS en Canada uit te breiden."

De lijn van Bolthouse Farms Wunderoots omvat: Noodled Carrot-kits, Carrot Dogs en Riced Carrot-kits. 

Door gebruik te maken van zijn 100 jaar ervaring als wortelteler en producent van plantaardige voedingsproducten is Bolthouse Farms Wunderoots erin geslaagd om op een onverwachte manier het goede en de smaak van wortelen een centrale plaats op het bord van de consument te geven, bijvoorbeeld in de vorm van: 

  • Carrot Dogs: Een alternatief voor de traditionele van vlees gemaakte hot dogs. Carrot Dogs zijn gemaakt van hele wortelen die gemarineerd zijn in een mengsel van kruiden en specerijen. De carrot dogs zitten per acht stuks verpakt en zijn verkrijgbaar in de smaken: Classic American-style, Chorizo-style en Sweet Italian-style. 
  • Noodled Carrot kits: Om een groenterijk alternatief voor pasta te creëren, combineerde Bolthouse Farms wortellinten met smaakvolle sauzen. Deze kits zijn ideaal als hoofdgerecht in combinatie met bijvoorbeeld tofu of garnalen. De kits zijn verkrijgbaar in de smaken: Sunday Marinara en Thai Basil Takeout.
  • Riced Carrot kits:  Als alternatief voor traditionele rijstgerechten zijn er de Riced Carrot-kits, die geleverd worden met sauzen die de natuurlijke smaak van wortelen nog beter tot zijn recht laten komen. Iedere kit is geschikt als bijgerecht of als basis voor een hoofdgerecht. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken: Sesame Garlic Sizzle en Salsa Verde Fiesta. 

Bolthouse Farms heeft fors geïnvesteerd in de productlancering door middel van een mediacampagne, bestaande uit reclames, pr-activiteiten, bijdragen van influencers, social media- en foodtruck-activiteiten voor consumenten.  

Voor meer informatie: 
Sophie Goldberg
Bolthouse Farms
+1 (310) 552 4105
Sophie.Goldberg@finnpartners.com 
www.bolthouse.com
www.wunderoots.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven