Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Livestream 26 mei 15:30 uur

Wie wint de finale van de Beste Aardbeienslof van Nederland?

Dit voorjaar daagde Prestige Fruit bakkers en patissiers uit om een van de meest traditionele recepten in de bakkerij – de aardbeienslof – een nieuwe, originele twist te geven. Maar liefst vijftig deelnemers durven de uitdaging aan. Op woensdag 26 mei presenteren zij hun unieke creaties aan de jury, bestaande uit de top van de Nederlandse patisserie. Wie wint de prestigieuze titel ‘De Beste Aardbeienslof van Nederland 2021’? De winnaar wordt live bekend gemaakt tijdens de livestream, die wordt uitgezonden op 26 mei om 15:30 uur.

Datum: woensdag 26 mei
Tijd: 15:30 uur
Klik hier om live mee te kijken

De wedstrijd
Met zijn brosse sloffenbodem gevuld met een zalvige crème patissière, afgetopt met de beste verse aardbeien en een luchtige room is de aardbeienslof een echte klassieker. Daarom ging Prestige Fruit aan de start van het aardbeienseizoen op zoek naar bakkers en patissiers die met hun signatuur de beste aardbeienslof weten te maken. De winnaar ontvangt naast de eretitel ‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2021’, een seizoen Prestige-aardbeien voor in de bakkerij of keuken t.w.v. € 3.000, -.

Finale livestream
Tijdens de livestream op 26 mei maakt de jury live de winnaar bekend. Daarnaast delen zij hun geheimen om deze overheerlijke traktatie perfect te bereiden. De jury bestaat uit:


Hidde de Brabander Meesterpatissier, Bart de Gans Patissier en lid van Nederlands Patisserie Team, Jurgen Koens Prestige-ambassadeur en patissier, Jan van den Elzen Prestige-aardbeienteler

Voor meer informatie:
Tim Kievits
FruitMasters
Deilseweg 7 
4191 NX Geldermalsen 
+31 (0)6 2937 7492
t.kievits@fruitmasters.nl 
www.fruitmasters.com  
www.prestigefruit.com  

Publicatiedatum: