Bio-guacamole van Natural Tropic beste volgens Spaanse consumentenbond

Tholen - Als avocadoproducent heeft Natural Tropic de hele keten in eigen hand. Sinds vier jaar verwerkt de teler uit Malaga haar eigen biologische en conventionele avocado's tot guacamole. En dat gebeurt niet onverdienstelijk. De Spaanse consumentenbond riep de bio-guacamole afgelopen week namelijk uit tot beste guacamole.

"We produceren onze guacamole in diverse variëteiten en merken. De prijswinnende guacamole wordt onder het label 'GUTBIO' verkocht bij Aldi in Spanje. Wij zien al een behoorlijke verkoopstijging van deze producten en het is mooi dat dit nu ook door een instituut als de consumentenbond wordt gewaardeerd. Het afgelopen jaar zien we in Spanje de verkoop al met 8% stijgen en we hopen de afzet ook internationaal verder uit te rollen", vertelt sales manager Kenneth Meyer.

"En de ontwikkelingen staan niet stil, want sinds vorig jaar hebben we het bewerkte assortiment uitgebreid met avocadospread. Deze smeerbare avocado's zijn prima te smeren op toastjes of toe te passen voor een gezond ontbijt of tussendoortje!"

Voor meer informatie:
Kenneth Meyer
Natural Tropic S.L.
C/Juan Gris 20 P.I. La Pañoleta. Vélez-Málaga, Spanje
T +34 952507709
M +34647166401
kenneth@naturaltropic.es      
www.naturaltropic.es 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven