Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-guacamole van Natural Tropic beste volgens Spaanse consumentenbond

Tholen - Als avocadoproducent heeft Natural Tropic de hele keten in eigen hand. Sinds vier jaar verwerkt de teler uit Malaga haar eigen biologische en conventionele avocado's tot guacamole. En dat gebeurt niet onverdienstelijk. De Spaanse consumentenbond riep de bio-guacamole afgelopen week namelijk uit tot beste guacamole.

"We produceren onze guacamole in diverse variëteiten en merken. De prijswinnende guacamole wordt onder het label 'GUTBIO' verkocht bij Aldi in Spanje. Wij zien al een behoorlijke verkoopstijging van deze producten en het is mooi dat dit nu ook door een instituut als de consumentenbond wordt gewaardeerd. Het afgelopen jaar zien we in Spanje de verkoop al met 8% stijgen en we hopen de afzet ook internationaal verder uit te rollen", vertelt sales manager Kenneth Meyer.

"En de ontwikkelingen staan niet stil, want sinds vorig jaar hebben we het bewerkte assortiment uitgebreid met avocadospread. Deze smeerbare avocado's zijn prima te smeren op toastjes of toe te passen voor een gezond ontbijt of tussendoortje!"

Voor meer informatie:
Kenneth Meyer
Natural Tropic S.L.
C/Juan Gris 20 P.I. La Pañoleta. Vélez-Málaga, Spanje
T +34 952507709
M +34647166401
kenneth@naturaltropic.es      
www.naturaltropic.es