Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fresh Fruit Express introduceert fruit in de vorm van ijs

Fresh Fruit Express staat bekend om haar smoothieconcept, maar introduceert nu ook een assortiment fruitijsjes. In Midden- en Zuid-Amerika zijn de zogenaamde paletas (fruitijsjes) erg populair. Deze gezonde delicatesse, fruit in de vorm van een ijsje (dus geen waterijs) op een stokje, komt oorspronkelijk uit Mexico. Onder de naam Pistoleros hebben in 2015 3 vrienden in Zuid-Frankrijk deze fruitijsjes op de markt gebracht. "Het is een ware hype geworden die al veel navolging heeft gekregen", stelt het bedrijf. Deze fruitijsjes zijn nu exclusief aan het Fresh Fruit Express-assortiment toegevoegd in de Benelux.

Geïnteresseerden kunnen tien ijsjes selecteren om in de webshop te bestellen. Daar zitten ook 2 bio-varianten, ijsjes gevuld met chocola en een alcoholvariant met Mojito bij. De ijsjes zijn per 100 stuks in een omdoos te bestellen. Daarin zitten 10 doosjes van 10 ijsjes.

Voor meer informatie:
Fresh Fruit Express
Nassaulaan 9
4651 AA Steenbergen NB 
uko@freshfruit.express 
www.freshfruitexpress.nl

Publicatiedatum: