Complimenten van Junami-appel op Wereld Complimenten Dag

Op 1 maart 2021 is het Wereld Complimenten Dag. Op deze dag bezorgen Junami® appels de mensen een blij momentje. Naast Nederland, wordt ook in Duitsland, Engeland en Denemarken via diverse social media kanalen stil gestaan bij deze dag. “Iedereen kan wel een positief momentje gebruiken, dus is het verrassend en origineel om dit via de appel te doen. Dat wordt niet snel verwacht en komt dus echt aan.”, aldus Philip Smits, directeur Inova Fruit bv.


Wereld Complimenten Dag
Voor Junami is 1 maart een “Ankerdag”. Inova Fruit laat jaarlijks Wereld Complimenten Dag terugkomen op de kalender. Inmiddels drie jaar geleden is Junami begonnen om deze dag te starten met het geven van een complimentje. Dit past volgens Inova Fruit bv bij de boodschap die Junami appel wil uitstralen. Op iedere Junami® appel zit dan ook een stickertje met een compliment. “Iedereen die een slimme, gezonde keuze maakt voor zichzelf mag een complimentje als aanmoediging ontvangen: goed bezig! Hier krijgen we ontzettend leuke en positieve reacties op. Dus ook dit jaar zijn de complimenten stickers weer op de appels te vinden”, licht Philip Smits verder toe.


Have a Junami break & feel great!
"Een Junami-appel is de ideale break voor tussendoor; je krijgt een ‘energy boost’ en voelt je fitter na het sporten bent of als je aan het werk bent. Zo zijn er veel Junami® break momenten op te noemen. Uit consumentenonderzoek blijkt dat de smaak van Junami erg wordt gewaardeerd. Junami is jaarrond leverbaar als Nederlandse appel."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven