Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Hollandse komkommers bij Valstar

Vanochtend zijn onze eerste Hollandse komkommers van het seizoen bij Valstar geoogst. "Dat betekent dat - vanaf vandaag – onze eerste komkommers van traditionele teelt weer beschikbaar zijn. Dagelijks kan er vanaf de teler worden verladen voor een zo kort mogelijke keten. Verser kan het niet", vertelt John van Lieshout, die dit jaar binnen Valstar de inkoop voor komkommers op zich neemt. : “Ik heb veel zin in het nieuwe Hollandse seizoen. Met de start van deze goede kwaliteit komkommers, zie ik het positief tegemoet."

De komkommers zijn beschikbaar in diverse maatsorteringen en verpakkingen. Klanten kunnen kiezen voor een doos, maar ook voor de duurzamere optie meermalig fust. De komkommers kunnen zowel naakt als geseald aangeleverd worden. Over enkele weken zijn ook de hogedraadkomkommers beschikbaar. Deze worden volledig geteeld met aardwarmte en zonnepanelen: 100% “On the way to PlanetProof”.

Voor meer informatie:
John van Lieshout
Valstar
ABC Westland 110
2685 DB Poeldijk
Tel: +31 174 530 822
j.vanlieshout@valstar.nl
www.valstar.nl 

Publicatiedatum: