Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgisch Kanzi-seizoen opnieuw van start bij BelOrta

Vanaf deze week biedt BelOrta opnieuw Belgische Kanzi aan. Deze appel van eigen bodem staat bekend om haar egaal rode blos, sappige bite en frisse, zoetzure smaak. "Dankzij de zonnige zomermaanden kan Kanzi ook dit jaar prat gaan op een heerlijke smaak, die we de komende maanden uitgebreid in de kijker zetten via verschillende mediakanalen", aldus BelOrta. 

"Kanzi is een clubappel die beantwoordt aan de allerstrengste kwaliteits- en smaakeisen", zegt BelOrta. "Dankzij deze strikte teeltvereisten haal je met Kanzi ten allen tijde zekerheid op de perfecte appel in huis. Kanzi koppelt een frisse, stijlvolle uitstraling aan een uitgebalanceerde zoetzure smaak. Deze komt voort uit de mix van zuurzoete Braeburn appels met sappige Gala appels. Kijk hier voor recepten en ideeën https://www.kanziapple.com/nl-be/kanzi-kitchen/."

Uit recent onderzoek* blijkt dat meer dan 7 op 10 Belgische consumenten sinds de uitbraak van de COVID-19 (nog) vaker op zoek gaan naar fruit van eigen bodem. Ondanks alle goede wil ontbreekt het echter vaak aan de nodige kennis omtrent welke soorten lokaal zijn. Een heel seizoen lang zet BelOrta de lokale origine van de Kanzi-appel in de kijker op zowel radio- als digitale kanalen. "We inspireren appelliefhebbers met verrassende Kanzi-gerechten, geven een unieke kijk achter de schermen bij telers en geven Kanzi kopers de kans om te gekke prijzen te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de enige echte Kanzi Mini Cooper, uniek in zijn soort", besluit BelOrta.

Voor meer informatie:
Glenn Sebregts
BelOrta
+32 15 565 272
glenn.sebregts@belorta.be  
www.belorta.be   

 

 

 

 

Publicatiedatum: