Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Bijna 53.000 bezoekers naar Horecava 2013



Deze week heeft de 2013-editie van Horecava plaats gevonden in Amsterdam RAI. In totaal heeft de vakbeurs voor de foodservice industrie bijna 53.000 bezoekers aangetrokken. Tijdens Horecava konden bezoekers kennismaken met de trends en innovaties in de sector. De focus tijdens de activiteiten op de beurs lag voornamelijk op bewustwording, duurzaamheid, innovatie en veranderingsprocessen.



Joke van der Wijngaart van Amsterdam RAI is zeer tevreden is over deze editie van Horecava. “Er heerste een positieve, bruisende sfeer op de beursvloer. De beurs heeft haar leidende rol als platform voor de branche wederom bevestigd. Er zijn goede zaken gedaan, maar ook contacten gelegd en nieuwe ideeën opgedaan. Het aantal bezoekers ligt weliswaar lager dan recordjaar 2012, maar duidelijk hoger dan de editie van 2011. En het aantal unieke bedrijven lag maar liefst 14 procent hoger dan vorig jaar.”



Ook de AGF’ers waren present met exposanten als van Gelder, Smit’s uien, A.C. Loogman, Vers247.nl, Jong Food met Excellent AGF, Ardo en Peka Kroef. Alle waren erg te spreken over de beurs. Rene Dissen, Koppert Cress, liet ons weten zeer tevreden te zijn met de aanloop van bezoekers. Freddie Koerts van BCB, automatische sinaasappelpersen, merkte op dat de kwaliteit van de bezoekers duidelijk beter was dit jaar.



Tijdens Horecava vonden diverse wedstrijden plaats, De horeca Innovation Award 2013 is gewonnen door Chummee uit Amsterdam met het Chummee gifting concept.

De datum van volgend jaar is al bekend, namelijk van 13 tot en met 16 januari 2014 in Amsterdam RAI.

Klik hier voor fotoreportage