3G realtime recorder met display

Frigga lanceert nieuwe temperatuurrecorder T90

Vorige maand heeft Frigga, een marktleider in real-time wereldwijde logistieke monitoring, een nieuwe voordelige 3G realtime wegwerptemperatuurrecorder met display uitgebracht, die tot 90 dagen meegaat. Tot nu toe wordt deze usb-thermometer goed ontvangen door klanten in o.a. Australië, de Verenigde Staten en Zuid-Korea.

Frigga biedt 2G en 3G-serie producten, en deze nieuwe release van een 3G-product met een display is een welkome aanvulling op hun draadloze realtime monitoring producten. Het voltooit de volledige dekking van de gebieden die betrokken zijn bij het wereldwijde transport. Met de display wordt de gebruikerservaring en het gebruiksgemak verbeterd.

Frigga T90 ondersteunt temperatuur-, vocht- en schoksensoren, evenals beelden voor uitgebreide sensoren, en ondersteunt dual-temperatuur en dual-channel real-time monitoring. Met Frigga's cloud platform en mobiele app kan 24 uur per dag, 7 dagen per week een dubbele temperatuurcontrole worden uitgevoerd voor ladingen die onderweg zijn. Bovendien kan een back-up worden gemaakt van de gegevens en kunnen rapporten worden gedownload, zowel lokaal als vanuit de cloud, zodat er geen gegevensverlies optreedt. Real-time visualisatie van het gehele transportproces kan worden gerealiseerd en verliezen tijdens het transport kunnen worden gereduceerd.

Als onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf met 15 jaar ervaring in draadloze communicatietechnologie bedient Frigga de sectoren van versproducten, medische en biologische producten en koudeketenlogistiek door de overdraagbaarheid van traditionele usb-recorders om klanten te helpen bij het realiseren van supply chain-visualisatie en het verminderen van schade aan de lading.

Frigga heeft een wijdverspreid klantenbestand en heeft vaste klanten in grote steden wereldwijd en in heel China. Om de ontwikkeling van de sector verder te bevorderen, is Frigga momenteel op zoek naar distributeurs over de hele wereld en hoopt het samen te werken met partners om de vooruitgang en ontwikkeling van de sector te bevorderen.

Voor meer informatie:
Frigga
contact@dewav.com
www.friggatech.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven