Nieuwe Symach palletiseerlijn voor Kleinjan's Aardappelhandel

"Al sinds de jaren ’90 werken Kleinjan en Symach samen. En vorige week werden er twee nieuwe mijlpalen toegevoegd aan de samenwerking. Adrie Kleinjan tekende namelijk de orderbevestiging voor een nieuwe palletiseerlijn. De nieuwe lijn zal voornamelijk 25 kg zakken consumptie-aardappelen draaien. De MACH-8.1 palletiseermachine met daar achter een volautomatische draaiarmwikkelaar gaat de bestaande MACH-8.0 lijn vervangen", aldus Symach. 


Adrie Kleinjan en Johnny de Bat

Deze bestaande machine uit 2011 is de mijlpaal van 20 miljoen zakken inmiddels gepasseerd. En, het is traditie geworden bij Symach om dat te vieren met een taart. Naast het contract bracht Johnny de Bat van Symach dan ook een taart mee voor alle medewerkers van Kleinjan.

"Ook al wordt de bestaande machine vervangen en heeft hij er al ruim 20 miljoen zakken op zitten, hij loopt gewoon goed en gaat in het buitenland een nieuw leven in.  De juiste aandacht voor onderhoud en ondersteuning van service maken het mogelijk om probleemloos te blijven werken", besluit het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Symach Palletizers
Gerard Philipsweg 8
4538 DA Terneuzen
www.symach.nl 

Kleinjan's aardappelhandel 
Zuidoordseweg 6 
3267 LW Goudswaard
www.kleinjansaardappelhandel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven