Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bruce Lin exposeert olieverfschilderijen in Hallenburg City Hall

Van gemberimporteur tot kunstschilder

Bruce Lin werd in 1960 in Taiwan geboren. Sinds 1989 woont hij in Rotterdam en is hij met Euro Pacific actief als importeur van gember, knoflook, appelen en peren uit China. Bruce heeft echter nog een andere passie: schilderen. In 2016 werd hij toegelaten tot de de Kunstacademie Prins Alexander en inmiddels heeft hij zijn werken al tentoongesteld in Taiwan in Nederland.

In 2019 vond de eerste expositie plaats in het Duitse Papenburg. Dit jaar volgt een expositie in de Hallenberg City Hall (omgeving Frankfurt). Op 26 juni is de expositie 'bloeiende landschappen' geopend en deze duurt tot en met maart 2021. De opening was oorspronkelijk gepland voor 15 maart, maar moest door de Corona-pandemie worden uitgesteld.

Bij de opening waren tevens een aantal hoge vertegenwoordigers uit de kunstwereld en politiek vanuit Taiwan aanwezig. De delegatie stond onder leiding van Ambassadeur Prof. Dr. Shieh en de directeur van de Taiwan Economic Department Robert Ho uit Frankfurt. 

De olieverfschilderijen bevatten de weergave van natuur en landschappen. Tijdens de expositie heeft Bruce een olieverfschilderij, genaamd Stay at Home (60x80 cm) gedoneerd voor het goede doel. De burgemeester van Hallenberg, Michael Kronauge, maakt de veiling mogelijk om de kunstontwikkeling van lokale kinderen te ontwikkelen.

Voor meer informatie:
Bruce Lin
Euro Pacific
Tel: 010-2223288
Mob: +31 (0)6 53242768
bruce@europacificbv.nl