Prestige Fruit steunt horeca met aardbeienactie

De horeca is eindelijk weer open. Tijd om aan de slag te gaan met de mooiste natuurproducten van Nederlandse bodem. Om de ondernemers na de coronasluiting een hart onder de riem te steken, organiseerde Prestige Fruit samen met haar ambassadeurs een actie met 200 dozen aardbeien.


Jurgen van der Zalm Vinkeles* Amsterdam en Sander Spruijt De Burgemeester* Linschoten 

"Tijdens de actie konden foodprofessionals zichzelf én een bevriende chef, patissier of bakker trakteren op een gratis doos van zes bakjes aardbeien van Prestige. De voorwaarde: @prestigefruit volgen op Instagram en een bevriende foodprofessional onder de give-away taggen", aldus Prestige Fruit. 

"Onze natuur, jouw signatuur"
"Prestige organiseerde de actie namens de telers om de gastronomie een hart onder de riem te steken. In de handen van chefs, patissiers, bakkers en andere foodprofessionals komt de kwaliteit van ons fruit pas echt tot zijn recht. Zij maken er de mooiste gerechten en creaties mee. Niet voor niets is het motto van Prestige: onze natuur, jouw signatuur."


Eamon van der Kamp De Steenen Tafel Arnhem, Rick Kleijwegt Smaak & Meer Maassluis, Niek van Waarde Boulangerie Team NL Papendrecht 

Van sterrenzaak tot ijssalon
De actie liep tot en met 25 juni. Het fruit van Prestige wordt binnen de topgastronomie en onder bakkers en patissiers steeds meer herkend als dé kwaliteitsstandaard voor het allerbeste zachtfruit, dus de reacties stroomden binnen. Prestige mocht op 2 juli in totaal 200 dozen aardbeien leveren op 100 adressen. Daarmee vond 600 kilo van de allermooiste Hollandse aardbeien zijn weg naar foodprofessionals door heel Nederland. Van sterrenchefs tot de allerbeste ijssalons en van bakkers tot patissiers.

Voor meer informatie:
Tim Kievits
Prestige Fruit 
t.kievits@fruitmasters.nl  
www.prestigefruit.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven