Nieuwe bio-based netverpakkingen voor mini-aardappelen en zoete baby-aardappelen gelanceerd

Nu de vraag van de consument naar ecologisch verantwoorde en duurzame producten stijgt, heeft EarthFresh zijn verpakkingen geactualiseerd met nieuw biobased materiaal.

De EarthFresh 1,5 pond Organic Mixed Baby Potatoes, de 1 pond Organic Baby Sweet Potatoes en de 1,5 pond Baby Sweet Potatoes worden nu verkocht in een nieuwe biobased netverpakking. Deze nieuwe verpakkingen zijn allemaal USDA-gecertificeerde producten op biobasis, gemaakt van CLAF Biobased Fabric. De netten zijn gemaakt met hernieuwbare grondstoffen afkomstig van suikerriet. Deze verpakkingen zijn voor 96% biobased en 100% recycleerbaar.

Met behulp van de nieuwe CLAF Biobased Fabric biedt EarthFresh de consument een duurzaam alternatief voor op aardolie gebaseerd netmateriaal.

EarthFresh heeft een toegewijd team dat zich richt op het aansturen van duurzame, creatieve en innovatieve projecten voor de verwerkende industrie. Het innovatieteam zet zich in om impactvolle veranderingen door te voeren die zowel het milieu als de consument ten goede komen.

"Onze sterke betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen bepaalt de manier waarop we zaken doen en de rol die we spelen in onze gemeenschap," zegt Jessica Hughes, directeur Innovatie bij EarthFresh. "Het gaas in deze nieuwe zakken is afkomstig van een zeer hernieuwbare bron en is 100% recyclebaar. We zijn verheugd om duurzame producten op de markt te brengen."

Voor meer informatie:
Stephanie Cutaia
EarthFresh
+1 905 399 4341
scutaia@earthfreshfoods.com
www.earthfreshfoods.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven