Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bert Jansen, Fresh Mushroom Europe:

"Goede vooruitzichten cantharelseizoen"

Nadat het vroege voorjaarsseizoen bij FME met morieljes was begonnen, is nu ook het cantharelseizoen gestart. "Nu het aspergeseizoen officieel bijna ten einde is, kunnen we gaan genieten van het nieuwe seizoen van cantharellen", vertelt Bert Jansen, commercieel directeur bij FME.

"De vooruitzichten zijn op dit moment goed. De nieuwe pluk van cantharellen is mooi en vooral smaakvol. Cantharellus cibarius, ook wel girolle genoemd, heeft ook dit jaar de kenmerkende oranje-gouden kleur en een mooie volle smaak. Veel chefs en ook steeds meer consumenten staan te popelen om weer mooie gerechten te bereiden waarbij de fruitige geur en peperachtige smaak van de cantharel van deze nieuwe oogst tot zijn recht komt. De smaak van cantharellen komt goed naar voren in vleesgerechten en vormt een goede (smaak)combinatie met kaas of ei. De cantharel vormt ook een goede basis om de vegan-consumenten te verrassen". vertelt Bert.

Naast cantharellen brengt FME van over de hele wereld een zeer breed assortiment van wilde paddenstoelen naar Europa en distribueert ze naar haar klanten.

Voor meer informatie:
Bert Jansen
Fresh Mushroom Europe
Riyadhstraat 41
B-2321 Meer (Transportzone), Belgiƫ
+32 (0) 331 718 19
+31 (0)  646 979193
bert.jansen@fme-nv.com   
www.fme-nv.com   

Publicatiedatum: