Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Schrikken klanten terug van groenten en fruit in bulk?"

Voor de coronacrisis was heel de AGF-sector bezig om zoveel mogelijk groenten en fruit zonder verpakking te presenteren in de rayons. Maar heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat een deel van de klanten terugschrikt van groenten en fruit waarvan men niet zeker weet dat al verschillende personen ze hebben aangeraakt?", vraagt Hans van Roey van Digi Benelux zich af.



"Een mogelijkheid is om nog steeds in bulk in te kopen, bij de vaste leverancier en dan een deel van de groenten en fruit zelf in de winkel te verpakken. Om dat te doen, hoeven bedrijven geen investeringen te doen die enkel weggelegd zijn voor de grote industriële spelers", aldus Hans.

Met de compacte, halfautomatische AW5600FX kunnen bedrijven zelf hun fruit en groeten snel en eenvoudig verpakken én etiketteren. En dat met of zonder schaaltje. De FX kan uitgerust worden met één of twee printers. Linerless is een optie. Zie ook onderstaand filmpje:



Voor meer informatie:
Hans Van Roey
DIGI Group
marketing@digi.eu
www.digi.eu

Publicatiedatum: