Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restaurantgroentenbox van Koppert Cress en Rungis nu te koop bij AH XL

Koppert Cress en Rungis brengen restaurantgroenten naar de supermarkt. In samenwerking met Albert Heijn is de “Restaurant Groenten Box” opgezet.

"Een selectie van bijzondere groenten die normaal gesproken exclusief zijn voor chefs. Zolang de horeca gesloten blijft, is het een moeilijke tijd voor de horecaleveranciers. Zeker als het gaat om verse producten. Koppert Cress en Rungis werken al jaren samen om bijzondere versproducten bij restaurants te leveren. De verkoop van deze box draagt bij aan de continuïteit van de horecaleveranciers", aldus Rob Baan van Koppert Cress. 

"De box zit vol met kleur. Te beginnen met een bijzondere courgette van Courgette Fleur Zwinkels, die naast een gele ook courgettes met bloemen hebben. Vol van kleur is ook de radijs van JongFresh, kleine smaakbommetjes die makkelijk te gebruiken zijn in eigen keuken. Eminent staat in de gastronomie bekend om hun bijzondere selectie van tomaten, nu krijgt de consument thuis een klein inzicht in deze rijke wereld. De anijs paddenstoel uit Brabant heeft een zeer verrassende smaak en maakt menig chef jaloers. Uit eigen keuken levert Koppert Cress de Shiso Purple (komijn) en de Vene Cress (lichte zuring). Beide zijn erg bijzonder in smaak en brengen elk gerecht naar een hoger niveau."

De Restaurant Groenten Box is beschikbaar bij alle Albert Heijn XL locaties.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
https://www.koppertcress.com/nl

Rungis
www.rungis.nl 
 

 

Publicatiedatum: