Hoogste suikergehalte ter wereld

"Chinese suikermaïs heeft groot marktpotentieel in Europa"

"Onze suikermaïs wordt verbouwd in het noordoosten van China, Hebei, en Gansu. Het teeltseizoen begint elk jaar begin juli, als de weersomstandigheden normaal zijn, en het seizoen loopt door tot eind augustus," zegt  Bai van Dalian Nong Chang.

De suikermaïs verwerkende faciliteit van Dalian Nong Chang

"De voedzame en gezonde zoetemaïsproducten zijn zeer populair op de binnenlandse markt en in het buitenland. Met name vrouwen en kinderen zijn gek op onze suikermaïsproducten. Het suikergehalte van onze zoete maïs is veel hoger dan het suikergehalte van andere suikermaïsproducten, namelijk 17%. Bovendien gebruiken we geen conserveringsmiddelen. De suikermaïs behoudt zijn kwaliteit gedurende ongeveer 24 maanden als hij op kamertemperatuur wordt bewaard."

"Onze teeltgebieden bevinden zich op een breedtegraad met bijzonder gunstige geografische omstandigheden voor het verbouwen van suikermaïs. Chinese suikermaïs heeft daarom de hoogste productkwaliteit, een uitstekende smaak en het hoogste suikergehalte van alle suikermaïs ter wereld. Wij passen onze zoete maïs niet genetisch aan. Momenteel zijn we bezig met het opzetten van een eigen merk. We richten ons vooral op de markt van het vasteland van China, maar voor overzeese klanten bieden we ook OEM- en private label verpakkingsmethodes aan in overeenstemming met de markttrends."

"De concurrentie op de Chinese markt voor suikermaïs is de laatste jaren heviger geworden. Ik geloof dat er maar één manier is om ons te onderscheiden in deze sector: alleen de productkwaliteit en de smaak van onze suikermaïs maken het verschil in deze markt. Als de kwaliteit van het product stabiel is en de smaak uitstekend, dan zal de consument vertrouwd raken met onze producten. Een merk kan helpen om een stabiele ontwikkeling op lange termijn te bereiken."

"We verkopen onze suikermaïsproducten momenteel in grote steden in heel China. We exporteren onze producten ook naar Japan en Korea. Tegelijkertijd werken we aan het verkennen van nieuwe overzeese markten. We staan vooral te popelen om voet aan de grond te krijgen op de Europese en Amerikaanse markt. Er is een grote vraag naar suikermaïs op die markten. We hopen daarom contact te leggen met klanten en tussenpersonen in die regio's om een langdurige samenwerking te kunnen ontwikkelen."

Voor meer informatie:
Mr. Bai
Dalian Nong Chang
+86 188 4087 9071
green@dlnongchang.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven