Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versgesneden: stijgende vraag naar innovatieve producten

Ook dit jaar presenteert FOOD freshly nieuwe oplossingen voor versgesneden producten die het verschil maken. Het bedrijf uit Bielefeld ontwikkelt antioxidanten die de minimale houdbaarheidsdatum en de kwaliteit van convenience fruit verbeteren.

"Naast traditionele toepassingen zoals gesneden appelen, zien we een stijgende vraag naar innovatieve convenience-producten zoals versgesneden bananen, avocado's en guacamole“, zegt Benjamin Singh, leider technische distributie bij Food Freshly. "Bruinverkleuring en een korte houdbaarheid zijn de grootste belemmeringen bij de verwerking van deze producten. Daarom hebben we oplossingen ontwikkelt die de industrie helpen om een minimale houdbaarheid van tot wel twaalf dagen te bereiken“.

Zwavelvrije producten
Food Freshly ziet hierbij af van het gebruik van conserveermiddelen en problematische substanties zoals zwavel (SO2). Er zijn eveneens bio-gecertificeerde oplossingen verkrijgbaar. Daarnaast worden er producten aangeboden ter verlenging van de minimale houdbaarheidsdatum van gesneden appelen, sla, groenten en vele andere soorten.

Voor meer informatie:
Food Freshly AFC GmbH
Benjamin Singh
Leiter technischer Vertrieb
+49 521 96 8787 15
benjamin.singh@food-freshly.eu 
www.food-freshly.eu 

Publicatiedatum: