Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michel Martinez, Saint Charles Primeurs:

“Fraaie ontwikkelingen voor Spaanse groenten”

“De situatie op de markt is met name erg goed voor Spaanse groenten,” zegt commercieel manager bij Saint Charles Primeurs Michel Martinez. “Op dit moment zijn het de Spaanse courgettes, komkommers en aubergines die we het meest afzetten tegen hoge prijzen." Volgens Michel is deze trend normaal voor de maand januari. “Het is buiten koud, er is dus een kleiner aanbod en bij een kleiner aanbod gaan de prijzen altijd omhoog.”

Michel voegt hier nog aan toe dat de markt voor de Marokkaanse en Spaanse tomaat rustiger is. “We hebben echt mooie producten, geen van allen bulkproducten. Ondanks de goede vraag zijn de prijzen deze week echter minder wel stevig. De opbrengsten zijn daarentegen behoorlijk groot.”

Saint Charles Primeurs importeert Spaanse, Portugese en Marokkaanse groenten en fruit. Het bedrijf is onder andere te vinden op de Saint Charles-markt in Perpignan.

Voor meer informatie:  
Michel Martinez
Saint Charles Primeurs
contact@saint-charles-primeurs.com  

Publicatiedatum: