Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe lekker en gezond zijn schillen van groenten en fruit?

Gezondheidspublicist Tijn Elferink onderzoekt en beschrijft op MT.nl verschillende manieren om gezonder te leven en te werken. In zijn nieuwe column onderzoekt hij de schillen en pitten van groenten en fruit. Hoe lekker en gezond zijn deze nou? "Niet alleen de schillen van appelen zijn gezond", concludeert hij in de column. "Bijna alle schillen van groenten en fruit kun je eten op die van tropische vruchten als ananas en avocado na."

Lees hier de hele column op MT.nl

Publicatiedatum: